Ioan Popa, vicepresedinte UCPR: Romania nu este populata de oameni prosti

Ioan Popa, vicepresedinte UCPR: Romania nu este populata de oameni prosti


Vicepresedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR), Ioan Popa, sustine ca autoritatile statului si oamenii politici ar trebui sa fie mult mai atenti la solicitarile mediului de afaceri autohton. Antreprenorii locali le reproseaza lipsa de reactie in foarte multe cazuri, cu prejudicii directe asupra economiei nationale.

ioan popa siteVicepresedintele Uniunii Crescatorilor de Pasari din Romania (UCPR), Ioan Popa, sustine ca autoritatile statului si oamenii politici ar trebui sa fie mult mai atenti la solicitarile mediului de afaceri autohton. Antreprenorii locali le reproseaza lipsa de reactie in foarte multe cazuri, cu prejudicii directe asupra economiei nationale.

"Politicienii nu inteleg ca tara aceasta nu este populata de oameni prosti, ci de oameni care s-au deschis la minte, care au vazut lumea, care au copiii afara care au transmis feedback-uri. Eu stiu de gripa aviara din Europa, insa autoritatile statului nostru n-au nicio reactie. Noroc ca au zis altii ca nu mai exporta carne in Romania. De ce nu am interzis noi aceste importuri? Era o ocazie buna ca timp de o luna-doua sa mai respire piata romaneasca. Institutiile noastre si mediul politic nu au nicio reactie. Trebuie sa ne gandim toti sa facem ceva, sa ii facem sa aiba reactii. Sa se trezeasca la realitate ca tara aceasta nu mai este o bataie de joc pentru toti golanii care ajung in mediul politic si ascund hotiile pe care le fac. Noi am invatat populatia actuala cu lucruri cu care eu, care activez in mediul economic, nu sunt de acord. Sunt impotriva faptului ca tot timpul sa fie ajutat cel neputincios. Cred ca trebuie sa ii dam undita si sa-si castige painea singur", a declarat Ioan Popa la Seminarul Integrat INDUSTRIA CARNII. RO.



Poti fi interesat si de