Indagra contribuie cu 10% la cifra de afaceri a Romexpo

Indagra contribuie cu 10% la cifra de afaceri a Romexpo


Romexpo se asteapta ca numarul vizitatorilor la editia din acest an a targului Indagra sa il depaseasca pe cel inregistrat in 2013, respectiv 60.000, a declarat directorul general al Romexpo, Catalin Trifu, intr-o conferinta.

trifu-indagra1Romexpo se asteapta ca numarul vizitatorilor la editia din acest an a targului Indagra sa il depaseasca pe cel inregistrat in 2013, respectiv 60.000, a declarat directorul general al Romexpo, Catalin Trifu, intr-o conferinta.


"Indagra, impreuna cu manifestarile expozitionale aferente, va reuni mai bine de bine de 700 de companii, din 27 de tari, suprafata expozitionala fiind de peste 41.000 de metri patrati. Numai Indagra reuneste 450 de expozanti din 22 de tari. Fata de editia anterioara, avem o usoara crestere a numarului de expozanti, cu 3%. O crestere semnificativa se inregistreaza la salonul de zootehnie, care, comparativ cu editia precedenta, a crescut cu 10% in acest an. In ceea ce priveste numarul de vizitatori, ne asteptam sa depasim cifra de anul trecut care a fost de 60.000 de vizitatori", a spus Catalin Trifu.

Potrivit acestuia, Indagra este cea mai importanta manifestare, din punct de vedere al numarului de expozanti si al suprafetei, din calendarul expozitional pe 2014. Indagra contribuie cu 10% la cifra de afaceri a Romexpo.

In perioada 29 octombrie - 2 noiembrie, la Romexpo, are loc Indagra - targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii si zootehniei, organizat sub patronajul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. In completarea evenimentului au loc alte cinci targuri cu tematici similare, care vin sa intregeasca tabloul construit de Indagra. Este vorba despre: Indagra Food - targ international pentru industria alimentara, Expo Drink & Wine - targ de vinuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice, All-Pack - expozitie internationala pentru ambalaje, materiale, masini si echipamente specifice, Autoexpotehnica - expozitie internationala de componente si accesorii auto, si targul de produse traditionale.

De asemenea, in premiera, in cadrul Indagra va avea loc a noua editie a forumului China - Statele din Europa Centrala si de Est, unde vor fi organizate cinci mese tematice: industrie alimentara, zootehnie, vegetal, eco si utilaje.

Potrivit organizatorilor, vizitatorii vor gasi la la Indagra sisteme performante pentru irigatii, ingrasaminte organice, tractoare de generatie noua - care pun accent pe diminuarea consumului, eficienta, costuri reduse de operare -, sisteme de monitorizare pentru animale care se pot conecta la tableta, laptop si smartphone sau sisteme pentru valorificarea deseurilor agricole prin producerea de biogas, acesta putand fi folosit la producerea de energie termica si electrica.

Targurile vor putea fi vizitate, in perioada 29 octombrie - 1 noiembrie, intre orele 10,00 - 18,00, iar pe 2 noiembrie intre orele 10,00 - 16,00, scrie Agerpres.



Poti fi interesat si de