Agricultorii pot accesa credite de la ProCredit Bank

Agricultorii pot accesa credite de la ProCredit Bank


Agricultorii pot accesa credite de la ProCredit Bank in limita a 90% din valoarea subventiei ce urmeaza a fi incasata de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) in cadrul schemei unice de plata pe suprafata (SAPS), a anuntat, marti, banca.

pro-credit-lei1Agricultorii pot accesa credite de la ProCredit Bank in limita a 90% din valoarea subventiei ce urmeaza a fi incasata de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) in cadrul schemei unice de plata pe suprafata (SAPS), a anuntat, marti, banca.


"Facilitatea de finantare este disponibila atat pentru clientii care au ales deja sa incaseze subventia de la APIA intr-un cont curent deschis la ProCredit Bank, cat si pentru clientii noi. Produsul pe care banca il pune la dispozitia beneficiarilor de subventii APIA este o linie de credit cu maturitate maxima pana la data de 31 martie 2015. Valoarea maxima care poate fi acordata de catre banca reprezinta 90% din valoarea subventiei ce urmeaza a fi incasata de la APIA de catre clienti", se arata intr-un comunicat al bancii.

Totodata, ProCredit Bank accepta garantii flexibile pentru acordarea finantarii, precum cesiune de creanta pe sumele incasate de la APIA sau contract de garantie personala, in functie de suma acordata. In plus, solicitantii pot beneficia de garantia oferita de Fondul de Garantare a Creditului Rural, pentru 60% din valoarea liniei de credit acordate, in cazul sumelor ce depasesc valoarea de 200.000 de lei.

Banca are o retea de 28 de sucursale si agentii, fiind prezenta in principalele orase si deservind o arie larga de clienti persoane juridice si fizice.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international, cum ar fi: ProCredit Holding si IPC, transmite Agerpres.



Poti fi interesat si de