Banca Comerciala Feroviara ofera credite beneficiarilor de subventii APIA

Banca Comerciala Feroviara ofera credite beneficiarilor de subventii APIA


Banca Comerciala Feroviara a semnat conventia cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), privind acordarea de credite beneficiarilor schemei de plata unica pe suprafata (SAPS), in cadrul campaniei 2014, informeaza, vineri, banca.

bcf-logo1Banca Comerciala Feroviara a semnat conventia cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), privind acordarea de credite beneficiarilor schemei de plata unica pe suprafata (SAPS), in cadrul campaniei 2014, informeaza, vineri, banca.

Persoanele fizice si companiile care beneficiaza de subventiile APIA pot solicita Bancii Comerciale Feroviare finantari in lei pe baza scontarii subventiilor, pana la 90% din valoarea acestora.

Banca Comerciala Feroviara ofera, totodata, persoanelor fizice autorizate si persoanelor juridice creditul Agrocredit, care este un produs ce asigura finantarea activitatii curente si de investitii, in sectorul agricol.

Agrocredit este destinat finantarii necesitatilor de derulare a activitatii curente (plati furnizori materii prime, materiale, salarii) si realizarii de investitii (utilaje agricole, echipamente specifice, vehicule).

Banca Comerciala Feroviara a fost infiintata in luna august 2009, cu capital 100% privat romanesc, si a devenit operationala in luna noiembrie a aceluiasi an.

In prezent, banca are 15 unitati in 11 orase ale tarii si ofera clientilor sai, persoane fizice si juridice, o gama completa de servicii financiar-bancare, in lei si valuta, transmite Agerpres.



Poti fi interesat si de