Veneto Banca ofera credite beneficiarilor de subventii APIA

Veneto Banca ofera credite beneficiarilor de subventii APIA


Veneto Banca a semnat conventia cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), privind acordarea de credite beneficiarilor Schemei de plata unica pe suprafata (SAPS), in cadrul campaniei 2014, informeaza, miercuri, banca.

veneto-lei1Veneto Banca a semnat conventia cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), privind acordarea de credite beneficiarilor Schemei de plata unica pe suprafata (SAPS), in cadrul campaniei 2014, informeaza, miercuri, banca.


Astfel, persoanele fizice si companiile beneficiare ale subventiilor APIA in cadrul SAPS 2014 pot solicita Veneto Banca scontarea subventiilor prin finantari in lei ce pot acoperi pana la 90% din valoarea subventiilor. Rata anuala de dobanda aplicata este variabila - ROBOR la 6 luni + 3,75%, dobanzile urmand sa fie platite integral la scadenta finantarii din incasarea subventiei. Comisionul de analiza este de 0,35% din valoarea finantata, perceput la acordarea finantarii, in timp ce comisionul anual de administrare reprezentand 0,50% din suma finantata este perceput la scadenta creditului.

Veneto Banca ofera, totodata, credite de scontare a subventiilor APIA in cadrul Masurii 215 - plati privind bunastarea animalelor - Pasari si Porcine, finantand pana la 90% din valoarea subventiilor.

Veneto Banca este prezenta in Romania din 2000, an in care a achizitionat pachetul majoritar al Bancii Italo Romena, care a fuzionat prin incorporare in banca mama in data de 26 mai 2014. Pe piata romaneasca opereaza prin intermediul Sucursalei Bucuresti, care detine o retea de 22 de agentii, dintre care 5 se afla in capitala si 16 in cele mai importante orase ale tarii, potrivit Agerpres.



Poti fi interesat si de