Banca Romaneasca, partenerul antreprenorilor din agricultura

Banca Romaneasca, partenerul antreprenorilor din agricultura


Banca Romaneasca a semnat conventia tripartita cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) si FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural) in vederea finantarii fermierilor ce beneficiaza de subventii APIA in cadrul schemei de plata unica pe suprafata (SAPS) Campania 2014.

banca-romaneasca11Banca Romaneasca a semnat conventia tripartita cu APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) si FGCR (Fondul de Garantare a Creditului Rural) in vederea finantarii fermierilor ce beneficiaza de subventii APIA in cadrul schemei de plata unica pe suprafata (SAPS) Campania 2014.


Banca Romaneasca S.A., Membra a Grupului National Bank of Greece, aloca un plafon de pana la 225 de milioane de lei pentru creditarea clientilor beneficiari ai subventiilor APIA (Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura) pentru anul 2014.

Antreprenorii din agricultura care detin Adeverinte APIA pot accesa in avans pana la 90% din valoarea subventiei oferite. Creditele vor fi acordate in lei si vor fi rambursate in momentul incasarii subventiilor SAPS, virate de catre APIA in conturile beneficiarilor deschise la Banca Romaneasca. FGCR poate garanta pana la 80% din valoarea creditului acordat.

Pana la sfarsitul anului, acest tip de credite va face obiectul unei promotii cu privire la costurile la care clientii interesati le pot accesa.

Banca Romaneasca isi propune sa devina partenerul antreprenorilor din agricultura in desfasurarea activitatilor curente si de investitii. Pe langa subventiile oferite de statul roman agricultorilor, pachetele de finantare ale bancii se adreseaza si celor care acceseaza fonduri europene, declara Cosmin Calin, Director Executiv Unitatea Corporatii, Banca Romaneasca.

Banca Romaneasca ofera in prezent credite si beneficiarilor de subventii pentru bunastarea animalelor (pasari si porci), in baza conventiilor semnate cu APIA si FGCR.

Cu un capital social de peste 700 de milioane de lei si o retea nationala de sucursale in majoritatea oraselor importante ale tarii, Banca Romaneasca are 22 de ani de activitate pe piata bancara din Romania. In octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din sud-estul Europei, National Bank of Greece (NBG), a cumparat pachetul majoritar de la Banca Romaneasca, detinand in prezent 99,279% din capitalul social al acesteia.



Poti fi interesat si de