Tur promotional Krcher Truck in Europa Centrala si de Est

Tur promotional Krcher Truck in Europa Centrala si de Est


Krcher Truck incepe in acest an turul promotional in Europa Centrala si de Est. In Romania, Krcher Truck va fi prezent in Bucuresti, in perioada 08 11 mai la Expo Casa mea, Romaero Baneasa, precum si la Cluj Napoca, in data de 14 mai la Polus Mall.

turKrcher Truck incepe in acest an turul promotional in Europa Centrala si de Est. In Romania, Krcher Truck va fi prezent in Bucuresti, in perioada 08 11 mai la Expo Casa mea, Romaero Baneasa, precum si la Cluj Napoca, in data de 14 mai la Polus Mall.
Krcher Truck este un showroom ultramodern pe roti - 34,95 Tone, 11.946 cm lungime, 436 cai putere - cu nenumarate produse pentru casa si gradina sau pentru domeniul profesional, ce pot fi testate pe loc. La Expo Casa Mea de la Romaero Baneasa in Bucuresti, Krcher Truck va prezenta si va efectua demonstratii practice cu o gama completa de produse pentru casa si gradina. Specialistii Karcher sunt pregatiti insa si cu aparate pentru domeniul profesional pentru toate target grupurile: aparate de spalat cu jet de apa sub presiune, aspiratoare, masini de curatat pardoseala, masini de maturat.

Karcher este nr.1 mondial in echipamente si produse de curatare, furnizand solutia potrivita pentru orice aplicatie. Compania s-a specializat in proiectarea, producerea si distribuirea de tehnica de curatare, atat pentru uz casnic cat si pentru cel profesional si industrial. In anul 2013, Krcher a reusit din nou sa aiba crestere economica, sa creeze numeroase locuri de munca si sa isi creasca cotele de piata la nivel mondial.Fiind lider de piata mondial in tehnologia de curatare, Krcher a atins cea mai mare cifra de afaceri (peste 2 miliarde de euro), precum si cel mai mare numar de unitati vandute (peste 12 milioane) din istoria companiei.

Produsele inovatoare si durabile dezvoltate in intregime, in conformitate cu nevoile clientilor companiei Krcher sunt un factor major care contribuie la cresterea companiei.Un aspect important este reducerea consumului de energie in timp ce performanta de curatare creste. Anul trecut, Krcher a adus peste 100 de produse noi pe piata, inclusiv noua masina de frecat - aspirat BR 35/12 premiata cu distinctia Purus Award 2013 la cel mai important targ de profil CMS 2013 in Berlin. Compania este implicata in conservarea mediului si sprijina numeroase institutii caritabile, sociale si culturale in mai multe tari. Krcher este un partener al SOS Satele Copiilor si membra a Retelei Global Compact ONU.

In Romania, Krcher este prezenta din 1992. Un birou de reprezentanta al firmei a fost infiintat in 2002, iar in anul 2008 s-au pus bazele companiei Krcher Romania. La momentul actual, firma asigura acoperirea intregului teritoriu al tarii prin reprezentanti de vanzari si service, avand la momentul actual un numar de 26 de angajati. Aparatele si echipamentele profesionale Krcher se comercializeaza printr-o retea de peste 85 de distribuitori, in 130 de magazine care vand echipamente de uz casnic si de asemenea in magazinele de tip DYI.



Poti fi interesat si de