PNDR 2014-2020 a fost transmis forurilor europene

PNDR 2014-2020 a fost transmis forurilor europene


Vicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a declarat luni, la Galati, ca Programul National de Dezvoltare Rurala(PNDR) 2014-2020 se afla intr-un stadiu avansat si a fost transmis, deja, informal, forurilor europene, anunta Agerpres.

foruriVicepremierul Daniel Constantin, ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a declarat luni, la Galati, ca Programul National de Dezvoltare Rurala(PNDR) 2014-2020 se afla intr-un stadiu avansat si a fost transmis, deja, informal, forurilor europene, anunta Agerpres.

,,PNDR 2014-2020 se afla intr-o faza avansata, daca ma raportez si la celelalte state europene, dar si la celelalte programe pe care le avem la nivel national si trebuie sa va spun ca Romania, Ministerul Agriculturii, deja a transmis, informal, acest program catre forurile europene. Suntem intre primele cinci state care au facut acest lucru si este un lucru care arata ca institutiile tarii, care lucreaza cu fonduri europene, din Ministerul Agriculturii, si-au facut treaba', a spus Constantin. Vicepremierul a precizat ca PNDR 2014-2020 este un program simplificat fata de cele care au existat pana acum, cu fonduri importante ,,dar nu suficiente, deci a trebuit sa ne concentram exact pe cercetarile pe care noi le-am facut in piata'.



Poti fi interesat si de