Mures: 30 de persoane audiate pentru evaziune fiscala cu produse alimentare

Mures: 30 de persoane audiate pentru evaziune fiscala cu produse alimentare


Zece tone de produse agro-alimentare si diverse sume de bani au fost confiscate, iar treizeci de persoane au fost aduse la audieri la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Mures in urma celor 38 de perchezitii domiciliare intr-un caz de evaziune fiscala prin achizitii intracomunitare de produse alimentare.

aliZece tone de produse agro-alimentare si diverse sume de bani au fost confiscate, iar treizeci de persoane au fost aduse la audieri la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Mures in urma celor 38 de perchezitii domiciliare intr-un caz de evaziune fiscala prin achizitii intracomunitare de produse alimentare.
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Mures, Andreea Pop, majoritatea persoanelor aduse la audieri au calitatea de invinuiti, iar in timpul perchezitiilor au fost confiscate 10 tone de produse, 15.000 de euro, 120.000 de lei si 200.000 de forinti.

Precizam ca peste 100 de politisti si jandarmi au desfasurat, luni, 38 de perchezitii domiciliare in Targu Mures si in localitatile limitrofe pe linia combaterii evaziunii fiscale in domeniul achizitiilor intracomunitare constand in produse alimentare.

Inspectoratul Judetean de Politie Mures a precizat ca perchezitiile au avut loc in acelasi timp in toate cele 38 de locuinte si firme, ca nu a fost vorba despre un grup organizat si ca la actiune participa Inspectoratului Judetean de Jandarmi Mures si cu sprijinul altor structuri din Ministerul Administratiei si Internelor.



Poti fi interesat si de