Arges: Abator clandestin descoperit de politisti

Arges: Abator clandestin descoperit de politisti


Un abator clandestin a fost descoperit de politisti in noapte de joi spre vineri, in localitatea argeseana Stefan cel Mare, patru barbati fiind prinsi in flagrant in timp ce sacrificau mai multe bovine.Spatiul de sacrificare a animalelor era amenajat in incinta unei foste ferme zootehnice, iar carnea urma sa fie livrata unei societati comerciale din Bucuresti, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges, inspectorul Madalin Zamfir.

222Un abator clandestin a fost descoperit de politisti in noapte de joi spre vineri, in localitatea argeseana Stefan cel Mare, patru barbati fiind prinsi in flagrant in timp ce sacrificau mai multe bovine.Spatiul de sacrificare a animalelor era amenajat in incinta unei foste ferme zootehnice, iar carnea urma sa fie livrata unei societati comerciale din Bucuresti, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges, inspectorul Madalin Zamfir.
"Agentii Sectiei de Politie Rurala Rociu aflati in serviciul de patrulare, in baza unor informatii privind faptul ca in cadrul unei foste ferme zootehnice se sacrifica clandestin bovine, au depistat patru barbati cu varste cuprinse intre 34 si 42 de ani, care sacrificasera un numar de sase bovine adulte. Acestea urmau sa fie transportate la un magazin alimentar care apartine unei societati comerciale din municipiul Bucuresti", a declarat inspectorul Zamfir.

Autoutilitara in care fusesera incarcate carcasele de bovine a fost imobilizata si a fost sesizata Directia Sanitaraveterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Arges.

"In functie de concluziile inspectorilor DSVSA si de rezultatele anchetei, vor fi luate masurile legale in acest caz", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Arges.



Poti fi interesat si de