Mehedinti: Peste patru tone de carne retrasa de la comercializare

Mehedinti: Peste patru tone de carne retrasa de la comercializare


Inspectorii Directiei Sanitar veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Mehedinti au confiscat vineri aproximativ doua tone si jumatate de carcasa de porc si preparate din carne.

puiInspectorii Directiei Sanitar veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Mehedinti au confiscat vineri aproximativ doua tone si jumatate de carcasa de porc si preparate din carne.
Purtatorul de cuvant al DSVSA Mehedinti, Adriana Ganea, a declarat pentru Agerpres ca masura a fost luata intrucat carnea si celelalte produse, depistate in camera de neutralizare a unei unitati de procesare din Drobeta Turnu Severin, aveau termenul de valabilitate expirat. 'Am aplicat administratorului societatii in cauza o amenda de 20.000 lei pentru depozitare in conditii necorespunzatoare si introducerea in consumul public de carne neconforma cu normele de conservare', a precizat Ganea.

Potrivit sursei citate, si comisarii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Mehedinti au ridicat in vederea confiscarii din magazinele din judet peste o mie de kilograme de carne de porc expirata si alte opt sute de kilograme de carne de pui cu deficiente de etichetare.



Poti fi interesat si de