OTP Bank Romania a dat credite de zeci de milioane de lei pentru agricultura

OTP Bank Romania a dat credite de zeci de milioane de lei pentru agricultura


OTP Bank Romania a dat credite pentru agricultura in valoare de mai multe zeci de milioane de lei, in 2013, iar pentru 2014 are ca tinta o crestere cu 20% pe acest sector, a aratat presedintele bancii, Laszlo Diosi, intr-o conferinta de presa. 'Avem peste 3.000 de clienti cu credite prin programele APIA pentru agricultura si am dat imprumuturi de zeci de milioane de lei pentru achizitia de terenuri, pentru utilaje si pentru sectorul de procesare. Avem planuri pentru 2014 sa crestem creditarea cu 20 la suta in agricultura. Avem pachete de produse special destinate sectorului agricol. Cred ca unde Guvernul poate face mai mult pentru stimularea creditarii in agricultura este domeniul asigurarilor, prin Fondul de Garantare a Creditului Rural', a spus Diosi.

oOTP Bank Romania a dat credite pentru agricultura in valoare de mai multe zeci de milioane de lei, in 2013, iar pentru 2014 are ca tinta o crestere cu 20% pe acest sector, a aratat presedintele bancii, Laszlo Diosi, intr-o conferinta de presa. 'Avem peste 3.000 de clienti cu credite prin programele APIA pentru agricultura si am dat imprumuturi de zeci de milioane de lei pentru achizitia de terenuri, pentru utilaje si pentru sectorul de procesare. Avem planuri pentru 2014 sa crestem creditarea cu 20 la suta in agricultura. Avem pachete de produse special destinate sectorului agricol. Cred ca unde Guvernul poate face mai mult pentru stimularea creditarii in agricultura este domeniul asigurarilor, prin Fondul de Garantare a Creditului Rural', a spus Diosi.


Pe de alta parte, presedintele OTP a aratat ca la creditele de consum pentru persoane fizice s-a inregistrat o dinamica puternica in 2013, comparativ cu 2012. 'Pentru persoane fizice am vandut, in 2013, de trei ori mai mult la creditele de consum, comparativ cu 2012', a precizat acesta. Potrivit rezultatelor la noua luni din 2013, OTP Bank Romania a inregistrat o pierdere de 25 milioane lei, cu 19% sub nivelul celei din 2012. La nivel de grup, OTP Group a raportat un profit net de 62,7 milioane de forinti.



Poti fi interesat si de