ANSVSA la Chisinau, pentru schimb de experienta in domeniul sigurantei alimentare

ANSVSA la Chisinau, pentru schimb de experienta in domeniul sigurantei alimentare


Doi experti ai Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor din Romania (ANSVSA) se afla aceasta saptamana la Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare al Republicii Moldova pentru un schimb de experienta in domeniul sigurantei alimentare, potrivit unui comunicat al Ambasadei Romaniei la Chisinau. Vizita celor doi experti are loc in cadrul proiectului 'Fondul de mobilitate rapida pentru transferul expertizei de tranzitie a Romaniei catre regiunile de interes si statele partenere', derulat de catre Ministerul Afacerilor Externe (MAE) in parteneriat cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, finantat de catre MAE din bugetul de asistenta oficiala pentru dezvoltare (AOD).

nsvsaDoi experti ai Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor din Romania (ANSVSA) se afla aceasta saptamana la Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare al Republicii Moldova pentru un schimb de experienta in domeniul sigurantei alimentare, potrivit unui comunicat al Ambasadei Romaniei la Chisinau. Vizita celor doi experti are loc in cadrul proiectului 'Fondul de mobilitate rapida pentru transferul expertizei de tranzitie a Romaniei catre regiunile de interes si statele partenere', derulat de catre Ministerul Afacerilor Externe (MAE) in parteneriat cu Programul Natiunilor Unite pentru Dezvoltare, finantat de catre MAE din bugetul de asistenta oficiala pentru dezvoltare (AOD).


Fondul de mobilitate este un instrument care faciliteaza transferul rapid al expertilor guvernamentali catre/din statele partenere ale Romaniei, in politica de asistenta oficiala pentru dezvoltare, ca raspuns la nevoile ad-hoc de asistenta ale acestora in domeniile in care Romania poate aduce valoare adaugata. Din fondul de mobilitate au mai fost finantate si alte transferuri de expertiza in domenii precum asistenta electorala, cooperarea politieneasca, ordinea publica si managementul sigurantei publice.



Poti fi interesat si de