Mehedinti: Aproximativ o tona de carne si produse lactate oprite de la comercializare

Mehedinti: Aproximativ o tona de carne si produse lactate oprite de la comercializare


Comisarii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Mehedinti au oprit de la comercializare aproximativ o tona de produse din carne si lapte, a declarat pentru Agerpres, comisarul sef Felix Manta.Potrivit sursei citate, in urma unui control efectuat la un super-market s-a constatat ca aproape 600 kilograme de carne congelata si preambalata era scoasa la vanzare fara se indeplineasca conditiile obligatorii de comercializare, iar 400 kg de carne si produse din lapte erau depozitate la temperaturi de 10 ori mai mari decat cele precizate pe ambalaje.

ansvsacarne2Comisarii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorului (CJPC) Mehedinti au oprit de la comercializare aproximativ o tona de produse din carne si lapte, a declarat pentru Agerpres, comisarul sef Felix Manta.Potrivit sursei citate, in urma unui control efectuat la un super-market s-a constatat ca aproape 600 kilograme de carne congelata si preambalata era scoasa la vanzare fara se indeplineasca conditiile obligatorii de comercializare, iar 400 kg de carne si produse din lapte erau depozitate la temperaturi de 10 ori mai mari decat cele precizate pe ambalaje.

'Marfurile respective au fost retrase de pe rafturi. Se efectueaza analize de laborator pentru a se stabili daca nu cumva o parte dintre acestea sunt alterate. In acest caz vom proceda la incinerarea lor', a precizat Manta.In context, reprezentantul CJPC Mehedinti a mai aratat ca unitatea in care s-au depistat neregulile mentionate a fost amendata cu suma de 20.000 lei.



Poti fi interesat si de