Daniel Constantin: Presedintele ADS a fost demis; demiterea nu are legatura cu perchezitiile DNA

Daniel Constantin: Presedintele ADS a fost demis; demiterea nu are legatura cu perchezitiile DNA


Presedintele Agentiei pentru Domeniile Statului, Dan Lucian Stefan Mogos, a fost demis vineri, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Potrivit acestuia, demiterea nu a avut legatura cu perchezitiile de vineri de la ADS, ci s-a urmarit imbunatatirea managementului Agentiei. Constantin a precizat ca aceasta decizie i-a fost comunicata lui Mogos inca din luna septembrie.

ministrulPresedintele Agentiei pentru Domeniile Statului, Dan Lucian Stefan Mogos, a fost demis vineri, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. Potrivit acestuia, demiterea nu a avut legatura cu perchezitiile de vineri de la ADS, ci s-a urmarit imbunatatirea managementului Agentiei. Constantin a precizat ca aceasta decizie i-a fost comunicata lui Mogos inca din luna septembrie.

"Astazi a fost demis presedintele ADS. Era o masura pe care i-am adus-o la cunostinta inca din luna septembrie. Simteam nevoia de imbunatatire a managementului Agentiei. Din pacate, din 23 septembrie, este in concediu medical. Astazi, am inteles ca ii expira concediul medical, ca atare, de ieri (joi n.r), au pornit documentele pentru demiterea si inlocuirea acestuia, lucru care s-a intamplat astazi (n.r vineri)", a explicat Constantin.

"Decizia i-am comunicat-o din luna septembrie, fara sa am dovezi sau suspiciuni, ci pentru faptul ca simteam nevoia unei imbunatatiri a managementului Agentiei", a adaugat el.



Poti fi interesat si de