Premierul vrea ca micii fermieri sa-si poata plati impozitul la primarie

Premierul vrea ca micii fermieri sa-si poata plati impozitul la primarie


Premierul Victor Ponta a cerut ministrilor de resort sa gaseasca o solutie in baza careia micii fermieri sa nu mai fie obligati sa se deplaseze pana in orasul resedinta pentru a plati impozitul pe veniturile obtinute in agricultura, ci sa il poata achita si la primarii.

premierpontaPremierul Victor Ponta a cerut ministrilor de resort sa gaseasca o solutie in baza careia micii fermieri sa nu mai fie obligati sa se deplaseze pana in orasul resedinta pentru a plati impozitul pe veniturile obtinute in agricultura, ci sa il poata achita si la primarii.
"La agricultura, am vazut ca e o discutie despre micii fermieri care trebuie sa mearga pana la finante, sa plateasca impozitul. O sa va rog domnule vicepremier, impreuna cu ministrul Dezvoltarii regionale si cu Agricultura, sa gasiti un protocol prin care oamenii sa poata plati la primarie, sa nu trebuiasca sa mearga in orasul resedinta", a solicitat primul-ministru, la inceputul sedintei de Guvern.

Potrivit Agerpres, in presa centrala a fost semnalat faptul ca baza de impozitare in agricultura s-a extins la persoanele fizice si ca impozitul nu se pot plati la primarii, ci doar la administratia finantelor publice.



Poti fi interesat si de