MeatMania reuneste specialisti in industria carnii din toata lumea

MeatMania reuneste specialisti in industria carnii din toata lumea


Cea de-a 24-a editie a expozitiei anuale MeatMania, organizata la Inter Expo Center din Sofia, Bulgaria, si-a deschis azi portile. MeatMania este dedicata industriei carnii, la targ participand sute de expozanti din toata Europa si nu numai.

meatmania foto 2017Cea de-a 24-a editie a expozitiei anuale MeatMania, organizata la Inter Expo Center din Sofia, Bulgaria, si-a deschis azi portile. MeatMania este dedicata industriei carnii, la targ participand sute de expozanti din toata Europa si nu numai.


Expozitia se adreseaza profesionistilor din industrie si reprezinta un bun prilej de stabilire a parteneriatelor intre procesatori si producatori sau importatori de utilaje. MeatMania se adreseaza si publicului larg, in cele 4 zile de targ fiind prezentate produse din carne, delicatese, cooking-show-uri live, dar si cele mai noi tehnici si retete.

La eveniment participa vizitatori si specialisti din numeroase tari, inclusiv din Romania. Peste 22.000 de persoane estimeaza organizatorii ca vor trece pragul spatiului expozitional. In paralel cu MeatMania vor mai fi organizate, printre altele, o expozitie de vinuri si un targ ce va reuni reprezentanti ai industriei laptelui.

Si specialisii INDUSTRIA CARNII.RO sunt prezenti la MeatMania, de unde vor transmite ultimele noutati si tendinte de pe piata carnii.



Poti fi interesat si de