Miratorg, furnizor Burger King Rusia pe urmatorii cinci ani

Miratorg, furnizor Burger King Rusia pe urmatorii cinci ani


Cel mai mare holding agricol din Rusia, Miratorg, a semnat un contract pentru urmatorii cinci ani, prin care s-a angajat sa furnizeze produse semipreparate din carne francizei rusesti Burger King.

miratorgCel mai mare holding agricol din Rusia, Miratorg, a semnat un contract pentru urmatorii cinci ani, prin care s-a angajat sa furnizeze produse semipreparate din carne francizei rusesti Burger King.
Prin contract, Miratorg va livra carne pentru burgeri si produse semipreparate din carne de pui la centrele de distributie Burger King pe un perimetru vast de la Sankt Petersburg la Ekaterinburg. Niciuna dintre parti nu a dezvaluit suma sau volumele de carne ce urmeaza a fi furnizate.

Grupul Miratorg vizeaza cresterea vanzarilor pe segmentul HoReCa. Productia pentru acest segment este realizata in fabrica din Kaliningrad, pe portile careia au iesit anul trecut 43.000 de tone de produse, cu 27% mai mult decat in 2015. Chiar si asa, unitatea functioneaza abia la jumatate din capacitatea sa maxima de productie.

Miratorg colaboreaza deja cu numerosi jucatori-cheie din segmentul HoReCa, printre care si lantul de unitati fast food McDonalds din Rusia.



Poti fi interesat si de