Asociatia chineza a Carnii apara importurile de carne de porc

Asociatia chineza a Carnii apara importurile de carne de porc


Asociatia chineza a Carnii este de parere ca statul ar trebui sa pastreze o strategie deschisa pentru sectorul carnii de porc, drept raspuns la un apel public de boicotare a importurilor de produse din carne de porc pentru a proteja industria locala.

asociatia chinezaAsociatia chineza a Carnii este de parere ca statul ar trebui sa pastreze o strategie deschisa pentru sectorul carnii de porc, drept raspuns la un apel public de boicotare a importurilor de produse din carne de porc pentru a proteja industria locala.
Declaratia vine dupa ce WH Group, proprietarul Smithfield Foods si cel mai mare producator de carne de porc din lume, a afirmat ca preturile la porci sunt prea mari si ca ar trebui sa scada cu jumatate. Profitul net al WH Group a crescut cu 17,5% in 2015, gratie cresterii importurilor de carne de porc din SUA via Smithfield. Importurile de carne de porc din China au crescut cu 12,9% in 2015, adica 1,6 milioane de tone, echivalentul a 2,8% din productia locala de carne de porc de anul trecut.



Poti fi interesat si de