Exporturile de carne de pasare din Brazilia, in crestere cu 6%

Exporturile de carne de pasare din Brazilia, in crestere cu 6%


Brazilia a exportat cu 6% mai multa carne de pasare in februarie, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, ajungand la 320.000 de tone, transmite Eurocarne. Pe de alta parte, valoarea exporturilor a scazut cu 11% si a ajuns la 458,6 milioane de dolari.

export carneBrazilia a exportat cu 6% mai multa carne de pasare in februarie, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, ajungand la 320.000 de tone, transmite Eurocarne. Pe de alta parte, valoarea exporturilor a scazut cu 11% si a ajuns la 458,6 milioane de dolari.

Scenariul pentru exportul de carne de pasare este pozitiv, este de parere vicepresedintele Asociatiei braziliene a Proteinelor Animale, iar argumentul pentru aceasta declaratie e faptul ca Brazilia a primit permisiunea de a exporta carne la mai multe fabrici din Mexic si China.

In primele doua luni ale anului, Brazilia a exportat 637.100 de tone de carne de pui, in crestere cu 9,9% in termeni de volum, dar in scadere cu 10,2% ca valoare (909,7 milioane de dolari) fata de aceeasi perioada a anului trecut.



Poti fi interesat si de