Creste consumul de carne de vita in China


Consumul de carne de vita creste in China pe fondul schimbarii obiceiurilor alimentare, dar si a majorarii veniturilor populatiei, potrivit unui raport al Rabobank Food&Agribusiness ResearchAdvisory Group. In conditiile in care productia nationala de carne este constanta, cererea de pe piata chineza este acoperita de producatori din Australia, Noua -Zeelanda, Brazilia, Uruguay si India.

carneeeeeeeeeeeConsumul de carne de vita creste in China pe fondul schimbarii obiceiurilor alimentare, dar si a majorarii veniturilor populatiei, potrivit unui raport al Rabobank Food&Agribusiness ResearchAdvisory Group. In conditiile in care productia nationala de carne este constanta, cererea de pe piata chineza este acoperita de producatori din Australia, Noua -Zeelanda, Brazilia, Uruguay si India.
De pe urma acestei situatii ar putea beneficia si SUA, cu conditia ca embargoul impus de China in 2004 urmare a epidemiei de BSE sa fie ridicat.



Poti fi interesat si de