Thursday, Nov 23rd

Last update10:40:28

Te afli aici: Articole Analiza Externa

banner optim 540x130
 

Analiza Externa

MeatMania reuneste specialisti in industria carnii din toata lumea

  • PDF
meatmania foto 2017Cea de-a 24-a editie a expozitiei anuale MeatMania, organizata la Inter Expo Center din Sofia, Bulgaria, si-a deschis azi portile. MeatMania este dedicata industriei carnii, la targ participand sute de expozanti din toata Europa si nu numai.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:06

Detalii...

Indicele FAO pentru preturile alimentelor este in scadere

  • PDF
alimente analizaIndicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial a scazut cu 1,3% in octombrie, deoarece s-au ieftinit toate materiile prime agricole, cu exceptia cerealelor, a anuntat Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), transmite Reuters.

Detalii...

Italia a raportat 50 de focare de gripa aviara

  • PDF
italia gripa aviaraMinisterul Sanatatii din Italia a raportat recent 50 de focare de gripa aviara de la începutul anului si pana în prezent, în vreme ce noi cazuri au fost confirmate în ultima saptamana în Africa de Sud si Taiwan.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:53

Detalii...

Cherkizovo raporteaza profit net de cinci ori mai mare

  • PDF
cherkizovoCherkizovo Group, cel mai mare procesator de carne din Rusia, a raportat, pentru prima jumatate a anului fiscal 2017, un profit net de cinci ori mai mare comparativ cu cel inregistrat in aceeasi perioada a anului fiscal 2016.

Detalii...

Ungaria a gasit din nou diferente de calitate la produsele alimentare

  • PDF
produse ungariaLa cele mai recente teste privind calitatea alimentelor, s-au descoperit discrepante la o treime din cele 39 de produse vandute sub branduri identice in Ungaria si in Europa Occidentala, a anuntat Ministerul Agriculturii de la Budapesta, transmite MTI.

Detalii...

Exporturile agroalimentare ale UE au crescut cu 9% in luna mai

  • PDF
abator export ue2Valoarea totala a exporturilor de produse agroalimentare ale statelor membre ale Uniunii Europene a ajuns in mai 2017 la 11,5 miliarde de euro, fiind cu 9% mai mare fata de perioada similara din 2016, arata cifrele publicate luni de Comisia Europeana, informeaza agentia EFE.

Ultima actualizare în Vineri, 28 Iulie 2017 09:38

Detalii...

Retea europeana de trafic cu carne de cal, destructurata de politie

  • PDF
cal anchetaPolitia din Spania, in colaborare cu Europol, a destructurat o retea cu ramificatii in opt tari europene, care efectua trafic cu carne de cal improprie consumului uman.

Detalii...

Comisia Europeana se implica in scandalul privind carnea braziliana

  • PDF
vita braziliana1Uniunea Agricultorilor din Ulster le-a solicitat oficialilor Comisiei Europene sa se implice mai mult si sa ia masuri mai drastice vizavi de carnea de vita din Brazilia, in urma scandalului de coruptie care a afectat tara.

Ultima actualizare în Miercuri, 28 Iunie 2017 10:26

Detalii...

Segmentul private label castiga tot mai mult teren in Europa

  • PDF
plma standuriRomanii cheltuie anual 2,4 - 2,5 mld. euro pe pro­duse marca privata, potrivit datelor compa­niei de cercetare de piata GfK.

Detalii...


banner agerpress nou 554x80