Agras investeste un milion de euro in capacitati noi de depozitare

Agras investeste un milion de euro in capacitati noi de depozitare


Compania Agras isi extinde anul acesta capacitatile de depozitare a materiilor prime, de la 400 de tone, cat este in prezent, la 2.000 de tone.

agra investitieCompania Agras isi extinde anul acesta capacitatile de depozitare a materiilor prime, de la 400 de tone, cat este in prezent, la 2.000 de tone.
Una dintre prioritatile anului 2017 este extinderea capacitatii de depozitare a materiilor prime, de la 400 de tone, cat este in prezent, la 2.000 de tone, o investitie in valoare de aproximativ un milion de euro. Vom continua cu achizitionarea unei linii de ambalare de ultima generatie, cu modernizarea sistemului informatic de control al productiei si livrarilor, si cu reinnoirea flotei auto, a declarat Dan Sarmasan, presedinte CA Agra`s, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru revista INDUSTRIA CARNII.RO.

Cu o istorie de 17 ani pe piata locala a preparatelor din carne, compania Agra`s se mandreste astazi cu o cifra de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro.

Interviul integral cu Dan Sarmasan, presedinte CA Agra`s, se regaseste in editia cu numarul 52 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO



Poti fi interesat si de