Bani de la Guvern, mai usor de obtinut pentru firmele noi

Bani de la Guvern, mai usor de obtinut pentru firmele noi


Romanii care deschid o societate comerciala dupa data de 30 ianuarie 2017, creeaza cel putin un loc de munca si il mentin timp de doi ani pot primi pana la 200.000 de lei din partea statului.

bani guvRomanii care deschid o societate comerciala dupa data de 30 ianuarie 2017, creeaza cel putin un loc de munca si il mentin timp de doi ani pot primi pana la 200.000 de lei din partea statului.
Conditiile de eligibilitate din Programul Romania Start-Up Nation au fost simplificate.

Ca sa deveniti eligibili in acest program trebuie sa faceti trei lucruri foarte simple: sa va deschideti o societate comerciala dupa data de 30 ianuarie 2017, trebuie sa creati minimum un loc de munca, care inseamna o norma intreaga, care poate sa fie format si din doua norme partiale, si sa mentineti acest loc de munca pentru o perioada de doi ani de zile. Initial erau doua locuri de munca pe o perioada de trei ani de zile, a explicat Harry Ilan Laufer, secretar de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

Bugetul alocat pentru Programul Romania Start-Up Nation este de aproximativ 400 de milioane de dolari, iar Guvernul isi propune sa finanteze 10.000 de firme noi in fiecare an. Programul Romania Start-Up Nation va deveni operational de la 1 mai 2017.



Poti fi interesat si de