Intalnire intre ANSVSA si Smithfield Foods


Presedintele ANSVSA, dr. Geronimo Branescu, s-a intalnit miercuri, la solicitarea presedintelui Consiliului de Afaceri Americano Roman (American Romanian Bussiness Council AMRO), Eric Stewart, cu Mike Skahill, vicepresedinte - Afaceri Globale Smithfield Foods si Bogdan Mihail, presedinte al Smithfield Foods Romania.

ansvsa smithfieldPresedintele ANSVSA, dr. Geronimo Branescu, s-a intalnit miercuri, la solicitarea presedintelui Consiliului de Afaceri Americano Roman (American Romanian Bussiness Council AMRO), Eric Stewart, cu Mike Skahill, vicepresedinte - Afaceri Globale Smithfield Foods si Bogdan Mihail, presedinte al Smithfield Foods Romania.

Presedintele Autoritatii a discutat cu reprezentantii Smithfield despre masurile aplicate de ANSVSA pentru prevenirea aparitiei pestei porcine africane in tara noastra si despre cooperarea pentru deschiderea de noi piete in America de Nord, in Japonia si Coreea de Sud, pentru exportul de carne si produse din carne de porc din Romania.

Intalnirea a fost organizata in urma reuniunii care a avut loc in aceeasi zi, la Palatul Victoria, dintre premierul Sorin Grindeanu, membrii Guvernului si membrii celei de-a cincea misiuni economice anuale in Romania a AMRO, alaturi de reprezentantii a 12 dintre cele mai importante companii americane care deruleaza investitii in Romania sau care sunt interesate sa investeasca in tara noastra.



Poti fi interesat si de