Rusia a ajuns la autosuficienta la carnea de porc si de pasare

Rusia a ajuns la autosuficienta la carnea de porc si de pasare


Rusia este aproape complet independenta in ceea ce priveste carnea de porc si depasare, ca urmare a sanctiunilor anti-ruse, a declarat presedintele rus Vladimir Putin in cadrul celei de-a 15-a sesiuni anuale de intrebari si raspunsuri.

carne rusiaRusia este aproape complet independenta in ceea ce priveste carnea de porc si depasare, ca urmare a sanctiunilor anti-ruse, a declarat presedintele rus Vladimir Putin in cadrul celei de-a 15-a sesiuni anuale de intrebari si raspunsuri.


Potrivit Sputnik News, presedintele Putin a spus: Stim cu totii ca cresterea (in agricultura) este in jur de 3%, Rusia a devenit lider mondial la exporturile de cereale si grau. Ne-am redus semnificativ importurile, productia nationala, de exemplu la carnea de porc si cea de pasare, acopera acum aproape complet necesarul de consum.

Presedintele rus a declarat acest lucru in timp ce descria influenta sanctiunilor asupra economiei Rusiei, adaugand ca Rusia cauta acum noi piete pentru a-si exporta bunurile, vizand in mod special China.

Vladimir Putin a spus ca sanctiunile au avut un efect pozitiv asupra productiei mai multor ramuri industriale.

Ne-am restabilit capacitatile in domeniul radiocomunicatiilor, al constructiilor de aeronave, rachete, in industria farmaceutica ... in inginerie grea, a spus presedintele rus.



Poti fi interesat si de