Thursday, Nov 23rd

Last update10:40:28

Te afli aici: Articole

banner optim 540x130
 

Articole

MeatMania reuneste specialisti in industria carnii din toata lumea

  • PDF
meatmania foto 2017Cea de-a 24-a editie a expozitiei anuale MeatMania, organizata la Inter Expo Center din Sofia, Bulgaria, si-a deschis azi portile. MeatMania este dedicata industriei carnii, la targ participand sute de expozanti din toata Europa si nu numai.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:06

Detalii...

Crapul, somnul, stiuca si salaul, capturati in Delta numai in regim „No kill”

  • PDF
crap dunarePescarii sportivi care vor veni anul viitor in Delta Dunarii vor putea captura doar in regim „No kill” patru specii de pesti, potrivit propunerii inaintate de Administratia Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD) autoritatilor nationale.

Detalii...

UCPR: Pretul oualor a crescut la poarta fermei cu 24% in octombrie

  • PDF
oua pretPretul oualor a crescut la poarta fermei cu 24% in octombrie 2017, comparativ cu perioada similara a anului trecut, aceasta situatie fiind determinata de "criza fipronilului" din luna august, care a distorsionat piata in unele state membre ale Uniunii Europene, sustin crescatorii de pasari din Romania.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:15

Detalii...

Indicele FAO pentru preturile alimentelor este in scadere

  • PDF
alimente analizaIndicele preturilor produselor alimentare la nivel mondial a scazut cu 1,3% in octombrie, deoarece s-au ieftinit toate materiile prime agricole, cu exceptia cerealelor, a anuntat Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO), transmite Reuters.

Detalii...

Salamandra si-a cerut insolventa

  • PDF
salamandra insolventaProducatorul de carne si preparate din carne Salamandra si-a cerut insolventa pentru ca nu detine lichiditatile banesti sa acopere datorii in valoare de 16 milioane de lei.

Detalii...

Petre Daea: Romania, 3,3 miliarde de euro bani europeni din programele speciale

  • PDF
daea petreRomania a atras in acest an 3,3 miliarde de euro bani europeni din programele speciale pentru agricultura, a declarat, joi, ministrul de resort, Petre Daea, la deschiderea INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2017.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:39

Detalii...

Germania. Crestere a consumului de carne de vita, pe fondul imigratiei

  • PDF
uecbv1 consum carneIn cea de-a doua zi a conferintei UECBV (European Livestock & Meat Trading ) la Bucuresti au loc dezbateri si discutii la care participa specialisti din mai multe state UE. Sesiunea cu tema "Sectorul carne in UE si provocarea de a raspunde asteptarilor societatii civile” este condusa de Ioan Ladosi, presedinte APCPR.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:51

Detalii...

Italia a raportat 50 de focare de gripa aviara

  • PDF
italia gripa aviaraMinisterul Sanatatii din Italia a raportat recent 50 de focare de gripa aviara de la începutul anului si pana în prezent, în vreme ce noi cazuri au fost confirmate în ultima saptamana în Africa de Sud si Taiwan.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:53

Detalii...

Increderea consumatorilor din UE, la cel mai inalt nivel din ultimii 9 ani

  • PDF
romani cumparaturiGfK a prezentat rezultatele studiului privind climatul de consum in Europa pentru trimestrul al treilea din 2017. Potrivit acestuia, inclinatia catre consum a populatiei din cele 28 de tari ale Uniunii Europene si-a continuat tendinta ascendenta, incheind trimestrul III al anului la aproape 21 de puncte, fata de cele 19 puncte inregistrate la finalul trimestrului II si acum se afla la o cota nemaiatinsa de la finalul anului 2007.

Ultima actualizare în Luni, 20 Noiembrie 2017 10:56

Detalii...


banner agerpress nou 554x80