Vascar lanseaza opt produse premium noi

Vascar lanseaza opt produse premium noi


Sase tipuri noi de mezeluri crud-uscate feliate si doua variante de mancaruri traditionale romanesti la cutie sunt lansate de Vascar in luna iunie 2016.

vascar ceafaSase tipuri noi de mezeluri crud-uscate feliate si doua variante de mancaruri traditionale romanesti la cutie sunt lansate de Vascar in luna iunie 2016.
Gama de produse premium Moldova in Bucate include sase specialitati premium noi in categoria mezeluri -Muschi file crud-uscat, Ceafa de porc crud-uscata, Salam regal, Salam domnesc, Salam zimbru si Salam Sinaia, la care se adauga doua noi mancaruri traditionale - Tocanita cu pulpa de porc si Ghiveci de legumeambalate la cutie de 300 grame. Mezelurile sunt disponibile si in varianta feliate, in plicuri de cate 80 grame, o forma de ambalare atragatoare si usor de folosit. Mancarurile din gama Moldova in Bucate sunt pregatite dupa retete autentice romanesti, cu ingrediente de calitate superioara, fara aditivi, fara conservanti, fara alergeni si fara coloranti.

Noile sortimente se adreseaza cumparatorilor care apreciaza produsele de calitate superioara si gustul savuros al preparatelor autentic romanesti. In acelasi timp, lansarea ambalajelor convenience raspunde unei nevoi a pietii tot mai evidente. Consumatorii sunt din ce in ce mai sofisticati si apreciaza modalitatile comode si eficiente de consum. Noile produse Moldova in Bucate vor fi disponibile in magazinele proprii, magazinele traditionale partenere si in curand intentionam sa le listam si in retelele internationale, spune Vlad Ciuburciu, director de marketing in cadrul companiei Vascar.

Preparatele Moldova in bucate au la baza retete traditionale moldovenesti si condimente naturale, cu gust specific romanesc obtinut din ingrediente de calitate (peste 80% carne), afumare cu rumegus din lemn de fag, fara aditivi, fara injectare sau malaxare.Poti fi interesat si de