Vascar a inregistrat o crestere de 8% a cifrei de afaceri la mezeluri

Vascar a inregistrat o crestere de 8% a cifrei de afaceri la mezeluri


Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate de carne si conserve din Romania, anunta o crestere de 8% a cifrei de afaceri la mezeluri in trimestrul al 3-lea al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului 2016.

vascare crestere cifra afacVascar, unul dintre principalii producatori de preparate de carne si conserve din Romania, anunta o crestere de 8% a cifrei de afaceri la mezeluri in trimestrul al 3-lea al acestui an, fata de aceeasi perioada a anului 2016.


Pentru finalul anului 2017 Vascar estimeaza o crestere de 14,5% a cifrei de afaceri a companiei fata de anul trecut in contextul extinderii portofoliului si a canalelor de distributie.

Ne bucuram ca am adus pe masa romanilor noi game de produse inovatoare, sanatoase si gustoase marca Moldova in Bucate. Sunt multe lucruri inedite de la gama ce poarta semnatura lui Chef Horia Virlan, la celelalte 6 categorii noi, speciale: produse rumenite - unde am folosit o tehnologie de productie inovatoare, produse din carne de porc mangalita, specialitati de rata si carne proaspata de porc, pate cu 45% ficat sau mancaruri la cutie fara E-uri si aditivi. Asadar, invitam toti romanii la o masa sanatoasa cu Moldova in Bucate, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Produse Moldova in Bucate create in colaborare cu Chef Horia Virlan

Noua gama cuprinde 4 tipuri de preparate din carne pregatite dupa retete create special de Horia Virlan pentru brandul Moldova in Bucate.

Burgerul de vita Moldova in Bucate este realizat exclusiv din antricot de vita, fara E-uri, fara aditivi. De asemenea, Carnaciorii de casa Moldova in Bucate in doua variante, simpli si picanti nu contin nici E-uri, nici aditivi, ci doar condimente naturale si carne de cea mai buna calitate. Gama este completata de Micii taranesti Moldova in Bucate, preparati dupa o reteta speciala, ce respecta cele mai inalte standarde de calitate. Si, foarte important, au un gust delicios, doar poarta semnatura unuia dintre cei mai cunoscuti chefi din Romania.

Produsele rumenite Moldova in Bucate, tehnologie inovatoare

Gama de produse rumenite Moldova in Bucate pastreaza gustul traditional de altadata si-l imbogateste cu ajutorul unei tehnologii inovatoare. Produsele rumenite sunt fabricate prin coacere si afumare, procedura ce permite pastrarea unui standard superior de calitate. Produsele astfel pregatite au o savoare unica si sunt in acelasi timp sanatoase, atribute ce definesc de altfel noua platforma de comunicare a brandului, Mananci sanatos cu Moldova in Bucate.

Noua linie de produse rumenite se remarca si printr-un ambalaj premium, cu design remarcabil, ce asigura o reala diferentiere la raft. Este o gama net diferita fata de tot ce se gaseste acum pe piata din punct de vedere calitate, inovatie, packaging. Gama de produse rumenite cuprinde in acest moment cinci sortimente, dintre care doua specialitati - Muschi file rumenit si Ceafa rumenita, doua tipuri de salam - Salam rumenit si Salam de vara rumenit si Carnati taranesti rumeniti.

Specialitati de rata si carne proaspata de porc mangalita de la Moldova in Bucate

Pentru consumatorii care apreciaza carne deosebita, am lansat gama de specialitati de rata Piept si Pulpa de rata Moldova in Bucate - si gama de carne proaspata de porc mangalita - Muschiulet, Cotlet, Ceafa, Spata, Pulpa si Piept de porc mangalita - cu traditie in Romania. Carnea este 100% romaneasca, atent selectionata si fasonata. Ambalajul este unul special, de tip skin, procedura ce asigura conditii mai bune de pastrare si un aspect atragator.

Carne proaspata de porc de la Moldova in Bucate

Noua gama cuprinde patru tipuri de carne proaspata, fasonata Snitel din carne de porc, Ceafa de porc cu os, Cotlet de porc cu os, Carne tocata de porc si vita - la gramaj fix, 520 grame. Noile sotimente sunt din carne 100% romaneasca, atent selectionata, neinjectata, pregatite cu grija pentru consum.

Pate cu 45% ficat din porc si pui

Conservele de ficat Moldova in Bucate cu 45% ficat la 30 grame si 140 de grame sunt produse integral din carne de porc sau pui, bogate in fier si vitaminele A si B12. Nu contin nici coloranti, nici alergeni. Ambalajul are un design nou, atragator, ce diferentiaza net produsele Moldova in Bucate si aceasta linie in mod special.

Mancaruri si ciorbe Moldova in Bucate, fara E-uri sau aditivi-sub sloganul Ai timp pentru tine

Retetele traditionale delicioase la conserva vin acum intr-o noua formula, fara E-uri, fara aditivi, conservanti sau coloranti. Niciodata nu a fost mai simplu sa te bucuri de o mancare gatita savuroasa si sanatoasa!

Noua linie de mancaruri la cutie cuprinde: Chiftelute cu sos, Varza cu afumatura, Mazare cu piept de pui, Mazare cu carne de vita, Chiftelute cu sos, Sarmalute cu carne de porc si vita, Costita cu fasole , Carnaciori cu fasole, Ciolan cu fasole, Ciorba de fasole cu afumatura, Ciorba de pui, Ciorba de vacuta, Ciorba de burta, Ciorba radauteana din belsug, Tocanita de cartofi cu pulpa de porc, Fasole batuta, Mancare cu fasole, Ghiveci de legume.

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc cu o evolutie organica pe o piata extrem de competitiva. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.


Poti fi interesat si de