Universal dezvolta segmentul de produse premium

Universal dezvolta segmentul de produse premium


Tendintele identificate in obiceiurile de consum ale romanilor au determinat compania Universal sa dezvolte o noua linie de business, divizie care nu presupune volume mari, ci un lant de aprovizionare diferit.

universalTendintele identificate in obiceiurile de consum ale romanilor au determinat compania Universal sa dezvolte o noua linie de business, divizie care nu presupune volume mari, ci un lant de aprovizionare diferit.Gama Silvania Gourmet cuprinde produse crud-uscate si fiert-afumate (salam, carnati, pastrama) din carne de mistret, cerb, caprioara, strut si bizon. Elementele de noutate sunt mousse-urile cu carne de cerb si merisor, carne de bizon si papaya, carne de mistret si fulgi de ceapa prajita, la care se adauga terinele cu carne de cerb si afumatura (pastrama de mistret afumata) sau carne de strut si stafide aurii.

Am simtit nevoia sa lansam aceste sortimente dupa ce am efectuat o analiza a produselor aflate pe rafturile marilor retele comerciale, spune Andrei Padurean, manager opera?ional Universal.

Mai multe informatii despre planurile de dezvoltare ale companiei pe segmentul premium se regasesc in continutul editiei 54 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.


Poti fi interesat si de