Transavia isi propune sa isi desfasoare activitatea din surse proprii

Transavia isi propune sa isi desfasoare activitatea din surse proprii


Cel mai mare producator de carne de pui din Romania, Transavia isi propune ca pana la finalul anului 2014 sa isi desfasoare activitatea din surse proprii, avand ca obiectiv inchiderea creditelor bancare accesate in mare parte pentru modernizarea facilitatilor de productie si achizitionarea de utilaje agricole performante.

usturoiCel mai mare producator de carne de pui din Romania, Transavia isi propune ca pana la finalul anului 2014 sa isi desfasoare activitatea din surse proprii, avand ca obiectiv inchiderea creditelor bancare accesate in mare parte pentru modernizarea facilitatilor de productie si achizitionarea de utilaje agricole performante.
Anul 2013 a fost cel mai profitabil an pentru Transavia, cu cea mai mare cifra de afaceri, 135 de milioane de euro, si un profit brut de 12,5 milioane de euro.

Sunt foarte increzator in performantele companiei si consider ca in fiecare an ne-am atins obiectivele propuse, iar, de cele mai multe ori, le-am depasit. Succesul nostru are la baza principii puternice de la care niciodata nu ne-am abatut. O afacere este sustenabila in momentul in care tratezi lucrurile cu seriozitate, isi respecti partenerii de afaceri, institutiile statului, angajatii si nu te indatorezi mai mult decat poti sustine, a declarat Ioan Popa, Director General Transavia.

Compania Transavia a finalizat anul 2013 cu 10 milioane de euro investitie, dupa un plan investitional initial de 8 milioane de euro. Pentru 2014, Transavia isi propune sa continue investitiile la nivel cel putin similar anului trecut, avand in vedere cumpararea de noi utilaje agricole si dezvoltarea altor spatii de productie.


Poti fi interesat si de