Supremia, cea mai mare cifra de afaceri declarata pe 2016 in industria de condimente

Supremia, cea mai mare cifra de afaceri declarata pe 2016 in industria de condimente


Supremia Grup a achizitionat la finalul anului 2015 companiile Tamaco Trading si Tamaco Pak din Danemarca in vederea extinderii activitatii sale pe piata tarilor scandinave. Dupa aceasta achizitie, cifra de afaceri a companiei a crescut de la 173 milioane lei in 2015, la peste 195 milioane lei in 2016.

condimente supremia topSupremia Grup a achizitionat la finalul anului 2015 companiile Tamaco Trading si Tamaco Pak din Danemarca in vederea extinderii activitatii sale pe piata tarilor scandinave. Dupa aceasta achizitie, cifra de afaceri a companiei a crescut de la 173 milioane lei in 2015, la peste 195 milioane lei in 2016.


In acelasi timp, profitul companiei a crescut de la 8,5 milioane lei in 2015, la 10,9 milioane lei in 2016. Surpriza a venit insa un an mai tarziu, cand reprezentantii grupului Solina au anuntat finalizarea procesului de achizitie a companiei Supremia Grup. Cunostintele noastre inovative si moderne, combinate cu expertiza echipei Supremia, ne va permite sa ne consolidam pozitia in regiune si sa devenim unul dintre principalii jucatori din Europa Centrala si de Est. Managementul local Supremia este perfect pentru implementarea strategiei Grupului: sa obtina mai multi clienti si sa le satisfaca acestora nevoile prin solutii de ingrediente inovatoare, declara la acea vreme Philippe Merlin, Regional Manager Europa de Est.

Detalii despre evolutia companiilor care activeaza pe piata locala a carnii puteti citi in Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO.


Poti fi interesat si de