Sorana Georgia (BILLA): Consumatorii se indreapta catre produsele romanesti

Sorana Georgia (BILLA): Consumatorii se indreapta catre produsele romanesti


Consumatorii romani sunt foarte atenti la pret, iar alegerile lor se bazeaza in cele mai multe cazuri pe argumente legate de cost. In acelasi timp, nu vor sa faca compromisuri in defavoarea calitatii. In ultima perioada, interesul pentru produsele autohtone a crescut semnificativ.

billasoranaConsumatorii romani sunt foarte atenti la pret, iar alegerile lor se bazeaza in cele mai multe cazuri pe argumente legate de cost. In acelasi timp, nu vor sa faca compromisuri in defavoarea calitatii. In ultima perioada, interesul pentru produsele autohtone a crescut semnificativ.
Preferintele consumatorilor se indreapta catre produsele romanesti de calitate. De asemenea, produsele ready-to-eat si ready to-cook devin din ce in ce mai populare in randul clientilor. Ca si comportament de consum, am observat ca romanii cumpara cantitati de mancare mai mici, dar mai des. Consumatorii romani sunt foarte sensibili la pret, alegerile lor se bazeaza in cele mai multe cazuri pe argumente legate de pret. In acelasi timp, nu vor sa faca compromisuri in defavoarea calitatii. Produsele romanesti, care reprezinta peste 70% din portofoliul de produse BILLA, ofera un raport optim intre calitate si pret. De asemenea, apetenta romanilor pentru produsele cu specific traditional a crescut semnificativ in ultimii 2-3 ani. Noi ne-am adaptat acestui trend, foarte sanatos de altfel, iar in momentul de fata, majoritatea produselor disponibile in magazinele BILLA sunt fabricate in Romania, a declarat Sorana Georgia, CEO BILLA Romania.

Aflati de la singura romanca CEO din comertul modern local, Sorana Georgia, care sunt tendintele de consum, noutatile si planurile de expansiune ale companiei, intr-un interviu acordat in exlusivitate pentru INDUSTRIA CARNII.RO.

Puteti solicita un exemplar al editiei cu numarul 34 la adresa de e-mail office@industriacarnii.ro sau la numarul de telefon 021.450.50.64, prin departamentul nostru de vanzari.


Poti fi interesat si de