Solutii inteligente de ambalare de la Webomatic

Solutii inteligente de ambalare de la Webomatic


Webomatic prezinta solutii flexibile si personalizate de ambalare la Interpack 2017, cel mai important targ international dedicat industriei de ambalaje.

webomatic interpackWebomatic prezinta solutii flexibile si personalizate de ambalare la Interpack 2017, cel mai important targ international dedicat industriei de ambalaje.


Compania producatoare si distribuitoare de utilaje pentru ambalare in vid si in atmosfera modificata expune in Hala 5, stand B37.

Utilajul de ambalat cu termoformare ML-C 5600-skin este proiectat pentru linii automate de ambalare medii si mari, fiind bine integrat in sectorul alimentar.

Utilajul face posibila plasarea perfecta a produsului in ambalaj, datorita sigilarii pe intreaga suprafata fara a schimba forma si culoarea produsului.

Celmai mic utilaj semi-automat de ambalat in caserole TL 250 combina usurinta in folosire cu fiabilitatea. Are dimendiuni mici, permite schimbarea simpla a filmului, iar spatiul inchis din fata masinii protejeaza folia si matritele din spatele usilor duble, care permit in schimb o curatare usoara de jur imprejur.

In plus, la Interpack 2017, Webomatic va prezenta un nou dispozitiv pentru ambalare skin si MAP pe acelasi set de matrite, care poate fi usor integrat in linii de ambalare de capacitate medie sau mare.


Poti fi interesat si de