SEALPAC prezinta tehnologii inovatoare de ambalare

SEALPAC prezinta tehnologii inovatoare de ambalare


SEALPAC, lider mondial in productia de traysealere si masini cu termoformare, prezinta la Interpack 2017 cele mai noi solutii si echipamente de ambalat.

sealpac 0SEALPAC, lider mondial in productia de traysealere si masini cu termoformare, prezinta la Interpack 2017 cele mai noi solutii si echipamente de ambalat.
La standul C19, hala 5, compania pune accent pe tehnologia de ambalare skin si expune sistemul TraySkin, dezvoltat si pentru utilizarea tavilor cu doua compartimente.

Va fi prezentata totodata masina SEALPAC PRO 14, care poate realiza operatiuni de ambalare flexibila cu vid si MAP (film rigid), prin aplicarea tehnologiei ShrinkStyle, care combina un film pentru cavitate termoformata, cu tehnologia de contractie.

SEALPAC mai expune A 10, masina automata de ambalat in caserole preformate si PerfoLid, un sistem cu adevarat inovator, care garanteaza siguranta alimentara, termen de valabilitate mai mare la raft si reducerea risipei de alimente.

Producatorul SEALPAC este reprezentat in Romania prin compania Pentapac.

Reprezentanti ai revistei INDUSTRIA CARNII.RO sunt prezenti la Interpack 2017, cel mai important targ international dedicat industriei de ambalaje. Evenimentul se desfasoara la Centrul Expozitional Messe Dsseldorf, intre 4 si 10 mai.


Poti fi interesat si de