SAMCOM isi face depozit de congelate

SAMCOM isi face depozit de congelate


SAMCOM functioneaza inca din 2003 sub deviza Calitate la cel mai bun pret, fara compromis. Stefan Tipu, managerul general al societatii, recomanda SAMCOM drept cel mai mare abator de vita din tara. Iar proiectele sunt de extindere.

samcom stire 4SAMCOM functioneaza inca din 2003 sub deviza Calitate la cel mai bun pret, fara compromis. Stefan Tipu, managerul general al societatii, recomanda SAMCOM drept cel mai mare abator de vita din tara. Iar proiectele sunt de extindere.


Anul acesta am terminat o investitie de 1,5 milioane de euro, o hala de productie, transare si ambalare, iar anul viitor urmeaza inca o investitie. Vom termina un depozit de congelate de 1.100 de tone, o investitie in jur de 500.000 de euro. Promovam carnea de vita romaneasca, in special Baltata Romaneasca, care este crescuta in Romania in sistem natural. Promovam carnea de vita si consumul de carne de vita din Romania. Consumul de carne de vita la noi in tara, comparativ cu celelalte tari, este foarte mic, suntem pe ultimele locuri din lume. Incercam de la an la an sa crestem consumul si sa promovam consumul de carne de vita. Fata de anul trecut au crescut vanzarile. Producem in jur de 10-20 de tone de carne transata pe zi. Suntem cel mai mare abator din Romania, sacrificam in jur de 200-250 de bovine pe zi, asta inseamna o cantitate destul de mare. In primele 6 luni ale anului am sacrificat un numar de 27.000 de bucati. Producem si in jur de 2 tone de burta de vita pe zi. Am avut foarte multi clienti care au fost interesati de burta de vita din Romania, pentru ca este naturala, nu este innalbita, este de buna calitate si cererea este in crestere, ne-a declarat Stefan Tipu, managerul SAMCOM.


Poti fi interesat si de