Sa nu ne dam singuri cu stangul in dreptul!

Sa nu ne dam singuri cu stangul in dreptul!


Noi romanii ne consideram mai speciali decat toti specialii!

alina constNoi romanii ne consideram mai speciali decat toti specialii!
Si daca tot suntem atat de speciali, de ce ne-am mai deranja sa schimbam lucrurile? Daca este sa vorbim serios, atunci trebuie sa acceptam un adevar elementar: nu ne place sa ne fie bine, este mai romaneste sa ne plangem si sa asteptam sa ne rezolve altii problemele! Doar ca altii le rezolva in interesul lor si nu prea ne dau de ales... Revista INDUSTRIA CARNII.RO si-a asumat responsabilitatea lansarii in dezbatere publica a unui subiect sensibil, atat pentru producatorii romani, dar mai ales pentru cei care impun regulile jocului in comertul cu alimente din Romania.

Nu ne dezicem de afirmatiile pe care le consideram in continuare corecte din mai multe puncte de vedere, chiar daca se gasesc destui razboinici pe care nu ii intrece nimeni la comentarii de pe margine. Noi stim un singur lucru si nu vom renunta sa-l sustinem: producatorul roman este defavorizat pe propria lui piata de desfacere, consumatorul roman este manipulat cu preturi mici si dezinformat in privinta calitatii.

Cine are un interes ca aceste lucruri sa ramana ascunse? Poate ca asa cum unii vocifereaza astazi, in Romania nu exista suficienta materie prima pentru a acoperi procentul de 51% marfa romaneasca pe rafturile magazinelor, dar cine a trimis in faliment producatorii romani si cine are curajul sa isi asume astazi ca nu putem atinge acest procent, daca producatorii sunt sustinuti corect sa se dezvolte?

Aveti curajul, domnilor, sa vedeti si reversul medaliei, puneti umarul la dezvoltarea productiei interne si nu la dezbinarea producatorilor! Sa lasam timpul sa decida daca o lege este buna sau nu, ca doar noi romanii ne-am invatat cu zeci de experimente pe buzunarul nostru, facute de cei cu prea multe interese! Este timpul pentru mai putine vorbe si mai multe fapte, daca vreti cu adevarat sa va implicati! Personal multumesc in numele echipei INDUSTRIA CARNII.RO tuturor jurnalistilor si producatorilor care au sustinut si au dus mai departe mesajul nostru. Este obligatia noastra, a tuturor sa protejam ce ne-a mai ramas, macar pentru viitorul copiilor nostri!Poti fi interesat si de