Plati de peste 1 milion de lei pentru crescatorii de animale

Plati de peste 1 milion de lei pentru crescatorii de animale


Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, in perioada 22 26 septembrie 2017, centrele judetene APIA vor efectua plata ajutorului de stat pentru serviciile de intocmire si mentinere a registrelor genealogice si pentru serviciile de determinare a calitatii genetice a raselor de animale, aferent lunii iulie 2017.

oi registru apiaAgentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) informeaza ca, in perioada 22 26 septembrie 2017, centrele judetene APIA vor efectua plata ajutorului de stat pentru serviciile de intocmire si mentinere a registrelor genealogice si pentru serviciile de determinare a calitatii genetice a raselor de animale, aferent lunii iulie 2017.


Suma totala autorizata la plata este de 1.244.977,86 lei si se acorda de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, pentru un numar de 28 beneficiari care au accesat aceasta forma de ajutor in conformitate cu HG. nr.1179/2014 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat in sectorul cresterii animalelor, cu modificarile si completarile ulterioare.


Poti fi interesat si de