PIC incheie un nou parteneriat strategic cu Mllevang Genetics

PIC incheie un nou parteneriat strategic cu Mllevang Genetics


Mllevang Genetics (Mllevang), o companie independenta de genetica suina din Danemarca, impreuna cu PIC, divizia de suine a grupului Genus plc, furnizor global de genetica suina de elita si de servicii genetice suport, anunta ca, incepand cu 1 iulie 2018 vor realiza un parteneriat strategic. Acordul face, in prezent, obiectul unor conditii, partile continuand sa actioneze individual pana la data la care parteneriatul va intra in vigoare.

PIC porci parteneriat2Mllevang Genetics (Mllevang), o companie independenta de genetica suina din Danemarca, impreuna cu PIC, divizia de suine a grupului Genus plc, furnizor global de genetica suina de elita si de servicii genetice suport, anunta ca, incepand cu 1 iulie 2018 vor realiza un parteneriat strategic. Acordul face, in prezent, obiectul unor conditii, partile continuand sa actioneze individual pana la data la care parteneriatul va intra in vigoare.


Din luna iulie 2018, Mllevang va continua sa furnizeze de genetica superioara pe piata din Danemarca si din tarile apropiate, devenind partenerul PIC in Danemarca in productia de animale de reproductie de elita. Proprietarul companiei Mllevang, Niels Pedersen, va coordona in continuare partea de reproductie a companiei Mllevang, restul termenilor parteneriatului strategic ramanand confidentiali.

Mllevang a obtinut rezultate excelente pe partea de crestere si reproductie a populatiilor rezultate din linii pure de Landrace, Marele Alb si Duroc. Mllevang a inceput activitatea in anul 2000 ca multiplicator si, in 2002 s-a extins, devenind nucleu de productie in sistemul DanAvl. De-a lungul anilor, Mllevang s-a dezvoltat in mod constant prin implementarea de noi tehnologii care sa conduca spre un progres genetic rapid, atentia fiind concentrata pe obtinerea de animale robuste si productive, care sa contribuie la maximizarea profitabilitatii clientilor companiei.

In luna iulie 2017, Mllevang a inceput sa actioneze independent si a demarat procese de selectie avansata, adaptata productiei comerciale, concentrandu-se pe productivitatea scroafelor, viteza de crestere, calitatea carnii si usurinta managementului animalelor, cu scopul final de a obtine animale mai eficiente pentru clienti.

Din momentul in care a devenit o companie de genetica suina independenta, Mllevang a avut numeroase oportunitati de a se asocia cu furnizori de genetica suina, a afirmat Niels Pedersen, CEO in cadrul Mllevang. Motivatia alegerii pe care am facut-o este mai mult decat evidenta: pozitia de lider a PIC in domeniul tehnologiilor genetice si acoperirea globala sunt complet adaptate companiei Mllevang. Odata ce parteneriatul strategic va demara, in iulie 2018, Mllevang si PIC vor pune la dispozitia clientilor din Danemarca genetica suina de elita si servicii suport. Pana atunci Mllevang va continua sa le ofere clientilor sai produse si servicii de calitate , a continuat acesta.

Mllevang a furnizat genetica superioara producatorilor danezi si internationali timp de aproape doua decenii, spune Bill Christianson, COO in cadrul PIC. Odata ce va intra in vigoare, parteneriatul strategic va permite atat PIC cat si Mllevang sa isi creasca vizibilitatea in Danemarca, va contribui la consolidarea lantului de distributie al PIC in Europa si la cresterea competitivitatii pe piata din Danemarca, adauga Christianson.

Despre Mllevang Genetics

Mllevang este o companie independenta de genetica suina, fondata in Danemarca. Din 2000, Mllevang s-a concentrat pe multiplicarea populatiilor provenite din linii pure de Landrace, Marele Alb si Duroc si si-a extins nucleul genetic in 2002. Din 1 Iulie 2017, Mllevang activeaza in mod independent, comercializand animale de reproductie de calitate superioara producatorilor din Europa si nu numai. Puteti afla mai multe informatii despre Mllevang pe www.mllevang.dk.


Poti fi interesat si de