Piata globala de carne isi da intalnire la Anuga Meat

Piata globala de carne isi da intalnire la Anuga Meat


Anuga, cel mai mare targ din lume pentru carne si produse din carne, a inregistrat anul acesta un nou record. Peste 7.200 de firme din 100 de tari isi vor expune produsele, intre 7 si 11 octombrie 2017, in spatiul expozitional din Koln.

anuga carne expo2017Anuga, cel mai mare targ din lume pentru carne si produse din carne, a inregistrat anul acesta un nou record. Peste 7.200 de firme din 100 de tari isi vor expune produsele, intre 7 si 11 octombrie 2017, in spatiul expozitional din Koln.


Targul Anuga se intinde pe o suprafata de 55.000 m, impartita in trei hale de expozitie, fiind astfel cea de-a doua mare expozitie comerciala a Anuga, dupa Anuga Fine Food.

Anuga Meat este cel mai mare targ dedicat industriei alimentare din lume. Acesta acopera intreaga gama de productie de carne in diferitele etape de procesare a acesteia. Vor fi expuse de la produse din carne neprelucrata, preparate din carne si produse conventionale, pana la mezeluri fine si specialitati regionale.

Printre expozantii de renume de la Anuga se numara Miratorg, Pini Italia, Westfleisch, Argal, Agrosuper, Bell, Beretta, Plukon, Sauels, Steinhaus, ElPozo si Wiltmann.

Tari precum Argentina, Australia, Brazilia, Germania, Franta, Irlanda, Italia, Olanda, Paraguay, Spania, Turcia, Uruguay, SUA, dar si Romania vor avea standuri la aceasta expozitie.

Organizatorii Anuga vorbesc si despre diversitatea produselor din carne prezentate la expozitie. Spectrul de oferte variaza de la carnea gourmet pana la varietatile regionale de sunca si salam. De asemenea, condimentele si sosurile care dau gustul original si autentic carnii, vor face parte din oferta Anuga Meat.

Exporturile joaca un rol major in industria carnii la nivel mondial. Intrucat cererea de produse din carne creste in intreaga lume, pietele de desfacere pentru producatorii din Uniunea Europeana se indreapta din ce in ce mai mult spre regiunile aflate in expansiune, cum ar fi Asia, America de Nord si America de Sud. Produsele din carne, in special din America de Nord si din America de Sud, sunt livrate in intreaga lume si, bineinteles, si in Europa. Prin urmare, concurenta dintre producatori este in mod clar sporita, iar producatorii din UE se lupta pentru a obtine cote de piata.



Poti fi interesat si de