Moldova in Bucate, cel mai vizibil brand din categorie in luna octombrie 2017

Moldova in Bucate, cel mai vizibil brand din categorie in luna octombrie 2017


Moldova in Bucate, de la Vascar, se situeaza pe prima pozitie in topul vizibilitatii in presa in categoria preparate din carne, conform datelor furnizate de compania de monitorizare Klarmedia.

Moldova in Bucate 2 vascarMoldova in Bucate, de la Vascar, se situeaza pe prima pozitie in topul vizibilitatii in presa in categoria preparate din carne, conform datelor furnizate de compania de monitorizare Klarmedia.


Brandul Moldova in bucate inregistreaza o acoperire media de aproape 30% din totalul brandurilor din categoria preparate din carne. Analiza vizeaza acoperirea media in print, radio, tv si online a brandurilor producatorilor de carne procesata.

Ne bucura faptul ca Moldova in Bucate, un brand cu o istorie scurta in ce priveste comunicarea la nivel national este in topul celor mai vizibile nume din domeniu. In ultimul trimestru al anului 2017 am lansat multe game noi si am intensificat comunicarea de brand prin campanii dedicate in mediul online. Ne dorim ca brandul Moldova in bucate sa fie din ce in ce mai cunoscut si mai iubit de tot mai multi romani, indiferent de regiune, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc cu o evolutie organica pe o piata extrem de competitiva. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

Pentru Vascar lucreaza mai mult de 350 de angajati, iar compania detine o fabrica de procesare la Vaslui si 20 de magazine proprii in regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova.

O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hypermarket-uri si magazine traditionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce preparate marca proprie pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image si Lidl.

In 2016, Vascar a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.


Poti fi interesat si de