Mega Image a deschis al treilea supermarket din Cluj-Napoca

Mega Image a deschis al treilea supermarket din Cluj-Napoca


Mega Image a inaugurat cel de-al treilea supermarket din orasul Cluj-Napoca, parte a planului de expansiune anuntat la inceputul anului.

mega imgMega Image a inaugurat cel de-al treilea supermarket din orasul Cluj-Napoca, parte a planului de expansiune anuntat la inceputul anului.


Astfel, noul supermarket Mega Image este amplasat in Str. Eremia Grigorescu, nr.122-124, si are o suprafata de vanzare de 350 de mp si 7 locuri de parcare.

Noul supermarket Mega Image din Cluj-Napoca include o mare varietate de produse, alaturi de cele marca proprie, recunoscute prin calitate, precum si gama de produse ready-meal Mega Apetit.

In noul supermarket Mega Image se va desfasura si campania de loializare a clientilor VIVO Villeroy&Boch, ce a inceput din 11 septembrie, in toate magazinele Mega Image din Cluj-Napoca. Astfel, la fiecare 20 de lei cheltuiti pe acelasi bon clientii vor primi un punct bonus VIVO, iar completand un talon cu 15 puncte bonus vor putea achizitiona cutitele VIVO, cu discount de pana la 81%.

De asemenea, Mega Image continua parteneriatele cu producatori locali, pentru a oferi o gama variata si de calitate de produse locale. Astfel, in cadrul Mega Image se pot gasi produse proaspete, iar producatorul local de carne Moldovan Carmangeria Sannicoara si producatorul de produse de panificatie si patiserie La Casa vor oferi o gama speciala de produse.

Programul standard de functionare a noului supermarket Mega Image din Cluj-Napoca va fi de luni pana sambata, in intervalul orar 07:00 22:00, iar duminica 08:-21:00.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucatori din retail ce se apropie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.


Poti fi interesat si de