Lidl va incheia anul 2017 cu 220 de magazine in Romania

Lidl va incheia anul 2017 cu 220 de magazine in Romania


Retailerul german Lidl a inaugurat anul acesta peste 15 magazine, in orase precum Timisoara sau Bucuresti, dar si in localitati mai mici, precum Calarasi sau Valenii de Munte.

lidl berceniRetailerul german Lidl a inaugurat anul acesta peste 15 magazine, in orase precum Timisoara sau Bucuresti, dar si in localitati mai mici, precum Calarasi sau Valenii de Munte.


Ultimele doua deschideri din acest an sunt planificate pentru 21 decembrie, la Constan?a ?i Tulcea. Astfel, compania va incheia anul 2017 cu 220 de magazine.

2017 a fost un an foarte bun pentru noi, care ne-a adus si mai aproape de clientii nostri din intreaga tara. Am incercat sa venim in intampinarea nevoilor si asteptarilor acestora nu numai prin produsele pe care le punem la raft, ci si prin construirea mai multor magazine cu formate speciale, optimizate in functie de specificul zonei unde sunt situate. Mai mult, am deschis si unitati construite dupa un concept de design actualizat, prin care ne dorim sa imbunatatim experienta clientilor nostri la cumparaturi si sa cream un mediu de lucru care sa raspunda si mai bine nevoilor angajatilor nostri, a spusFrank Wagner, presedintele Consiliului de Conducere Lidl Romania.

Lidl este prezent in 27 de tari europene si are peste 140 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine.


Poti fi interesat si de