Kaufland Romania a lansat prima marca proprie, realizata exclusiv la nivel local

Kaufland Romania a lansat prima marca proprie, realizata exclusiv la nivel local


Kaufland Romania lanseaza prima marca proprie a companiei, K-Vreau din Romania, care este realizata in intregime la nivel national pentru consumatorii din tara.

kaufland vreauromaniaKaufland Romania lanseaza prima marca proprie a companiei, K-Vreau din Romania, care este realizata in intregime la nivel national pentru consumatorii din tara.


Potrivit unui comunicat al companiei, K-Vreau din Romania ofera produse facute exclusiv de producatori si furnizori locali si cuprinde de la alimente de baza, precum faina, malai, gris, arpacas, produse depanificatie,mezeluri, dulciuri, lactate, sucuri naturale de fructe - si pana la preparate cu specific local, precum jumari,carnela garnita si altele. In prezent, sortimentul cuprinde peste 80 de produse si se afla in permanenta extindere.

Ramanem unul dintre cei mai implicati sustinatori ai producatorilor romani. Incurajam consumul de produse locale si suntem printre putinii retaileri cu peste 50 la suta produse la raft ce provin din Romania. De aceea, crearea acestei noi marci cu specific local vine ca o continuare fireasca a demersurilor noastre si ne bucuram sa putem sustine si in acest mod dezvoltarea producatorilor locali, a declarat Valer Hancas, manager Corporate Affairs si Comunicare Kaufland Romania.

Kaufland detine peste 1.250 de magazine in sapte tari si o retea de 116 magazine in Romania.


Poti fi interesat si de