Karpaten Meat a lansat un magazin online

Karpaten Meat a lansat un magazin online


Grupul de firme Karpaten Meat, care detine cea mai mare ferma de reproductie de bovine Angus din Romania, anunta deschiderea unui magazin online prin intermediul caruia isi va comercializa produsele.

karpatenGrupul de firme Karpaten Meat, care detine cea mai mare ferma de reproductie de bovine Angus din Romania, anunta deschiderea unui magazin online prin intermediul caruia isi va comercializa produsele.


Suntem bucurosi sa va anuntam ca vom livra carne de vita PREMIUM ANGUS si direct printr-un online shop, la casele dumneavoastra. Sa nu uitam ca rasa Angus este una dintre putinele rase dezvoltate genetic numai pentru productia de carne de vita. Cum puteti avea carne de vita Premium, acasa, direct in farfurie? Simplu! Cu un singur click puteti sa obtineti produsele dorite chiar la casele voastre, se arata in comunicatul companiei.

Clientii au la dispozitie doua pachete speciale, un pachet PREMIUM PACK si unul FAMILIY PACK. Piesele incluse in cele doua pachete sunt maturate si ambalate individual. Pachetele in care se afla acestea sunt vidate. Un pachet cantareste minimum 5 kg.

Prin vanzarea produselor noastre prin intermediul unui online shop, ne dorim sa ajutam toti consumatorii de carne de vita, dar si cei care doresc sa gateasca, poate pentru prima oara, carne de vita, simplu si eficient, fara sa fie nevoiti sa se deplaseze la sediul noastru pentru a putea obtine carnea dorita.

Toate produsele noastre vor fi livrate rapid si sigur catre destinatie. Selectati pachetul dorit si acesta va fi livrat in toata tara prin serviciul de curierat. Pentru a asigura conditii excelente, carnea este transportata la o temperatura de 0 3 grade Celsius, tot pachetul fiind introdus intr-o cutie special creata pentru a asigura desfasurarea transportului in conditii optime. Acest lucru va garanteaza o temperatura constanta a carnii pentru ca aceasta sa ajunga la dumneavoastra intr-o stare perfecta. Carnea de vita poate fi gatita diferit, in functie de ceea ce doriti sa obtineti.

Datorita unei genetici superioare, a unui mediu natural si a conditiilor de crestere, bovinele Angus din Transilvania sunt foarte cautate pentru calitatea deosebita a carnii. Obtinerea acestei calitati poate fi realizata prin valorificarea la maxim a potentialului genetic. Pasunile pe care isi petrec viata bovinele Angus sunt definitorii pentru o calitate superioara a carnii. Carnea noastra este recunoscuta pentru aroma, fragezimea si calitatea sa. Sa nu uitam, carnea de vita reprezinta un aliment sanatos, care poate fi consumat de intreaga familie, se mai arata in anuntul Karpaten Meat.Magazinul online poate fi accesat la urmatorul link: https://premiumangus.ro/Poti fi interesat si de