Ioan Popa, Transavia: In maximum 3 ani, vreau productie de 100.000 tone de carne pe an

Ioan Popa, Transavia: In maximum 3 ani, vreau productie de 100.000 tone de carne pe an


Ioan Popa, directorul general al Transavia, cel mai mare producator de carne de pasare din Romania, sustine ca, in ciuda contextului dificil de piata, vanzarile au mers mult mai bine in 2014 fata de anul trecut, obiectivul principal fiind majorarea profitului.

ioan-popa1Ioan Popa, directorul general al Transavia, cel mai mare producator de carne de pasare din Romania, sustine ca, in ciuda contextului dificil de piata, vanzarile au mers mult mai bine in 2014 fata de anul trecut, obiectivul principal fiind majorarea profitului.


Piata autohtona r?mne n continuare prioritar?, ns? nici exportul nu este neglijat. Lider de necontestat pe piata interna, Transavia vrea sa-si consolideze pozitia, anuntnd o majorare a productiei in maximum trei ani cu aproximativ 70%.

Avem provocari pentru anul ce vine. Pot sa va spun in premiera ca am in cap, ca in maximum 3 ani, sa ajung la 100.000 tone de carne pe an. ?i se va ntmpla acest lucru, declara Ioan Popa intru-un interviu acordat revistei INDUSTRIACARNII.RO

Mai multe detalii despre planurile de viitor ale lui Ioan Popa, dar si despre activitatea companiei Transavia puteti afla din numarul 35 al revistei INDUSTRIACARNII.RO.Poti fi interesat si de