Di-Co Total prezinta la Interpack cele mai moderne utilaje pentru industria alimentara

Di-Co Total prezinta la Interpack cele mai moderne utilaje pentru industria alimentara


Di-Co Total SRL este prezenta zilele acestea la Interpack, cel mai mare eveniment dedicat industriei de ambalaje, unde expune echipamente moderne din domeniul umplerii si ambalarii.

interpack3 di co total siteDi-Co Total SRL este prezenta zilele acestea la Interpack, cel mai mare eveniment dedicat industriei de ambalaje, unde expune echipamente moderne din domeniul umplerii si ambalarii.


Unul dintre utilajele prezentate este o linie automata pentru productia de carnati proaspeti in membrana naturala sau colagen cu incarcare automata in caserole, formata din noua masina de umplut Handtmann, sistem de portionare pe lungime cu taiere si destivuitor de caserole Intray.

Di-Co Total a fost infiintata in 1995 si are ca obiect de activitate comercializarea masinilor si echipamentelor, a pieselor de schimb si consumabilelor pentru industria alimentara, in acelasi timp oferind si service cu personal specializat, precum si consultanta in domeniul industriei alimentare, in mod special, in prelucrarea carnii.

Di-Co Total este reprezentant in Romania al urmatoarelor companiilor producatoare de masini, echipamente si consumabile: Albert Handtmann Maschinenfabrik, Handtmann, Kerres, Fomaco, Glass, Italian Pack, Cliptechnick, Maja, Foodlogistik, Intray, Cassel, N & N Nadratowski, Atlantis Pack, Turbocut Jopp, Wiegand, Uniclip, Emil Mueller, Schomaker si Talsa.

Interpack 2017 are loc in acest an intre 4 si 10 mai, la Dusseldorf. Pentru informatii despre cele mai noi tehnologii prezentate la expozitia din Germania citeste stirile industriacarnii.ro.


Foto: Mihnea Dinca si Alexandra Dinca, Di-Co Total SRL, la Interpack 2017


Poti fi interesat si de