Darimex Techno - cel mai profitabil furnizor de echipamente in 2016

Darimex Techno - cel mai profitabil furnizor de echipamente in 2016


Darimex Techno este lider pe piata din Romania in furnizarea de solutii complete pentru industria de procesare a carnii, compania reusind sa obtina anul trecut un profit de peste 3 milioane de lei, dublu fata de anul anterior, si o cifra de afaceeri de 42 de milioane de lei, in crestere si aceasta fata de 2015.

darimex cifra afaceri3Darimex Techno este lider pe piata din Romania in furnizarea de solutii complete pentru industria de procesare a carnii, compania reusind sa obtina anul trecut un profit de peste 3 milioane de lei, dublu fata de anul anterior, si o cifra de afaceeri de 42 de milioane de lei, in crestere si aceasta fata de 2015.


Darimex Techno livreaza tehnologie pentru industria de procesare a carnii, consultanta tehnologica, masini, echipamente, instalatii si linii de productie si asigura asamblarea si punerea in functiune, service-ul si intretinerea acestora.

Darimex Techno a fost infiintata in urma cu 24 de ani si este detinuta de producatorul german de utilaje Poly-Clip System GmbH.

Detalii despre evolutia companiilor care activeaza pe piata locala a carnii puteti citi in Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO.


Poti fi interesat si de