DARIMEX International vizeaza dublarea vanzarilor de membrane naturale in Romania

DARIMEX International vizeaza dublarea vanzarilor de membrane naturale in Romania


Fondata la 12 aprilie 1939 in Rotterdam de bunicul actualului administrator, Johan Mari Schouten, compania DARIMEX a patruns pe piata din Romania in anul 1977 si a devenit lider pe segmentul productiei si furnizarii de membrane naturale si artificiale.

darimex ic55Fondata la 12 aprilie 1939 in Rotterdam de bunicul actualului administrator, Johan Mari Schouten, compania DARIMEX a patruns pe piata din Romania in anul 1977 si a devenit lider pe segmentul productiei si furnizarii de membrane naturale si artificiale.


Investitiile au fost dintotdeauna o prioritate pentru noi. Momentan, luam in considerare investitia intr-un punct de colectare, congelare si depozitare la rece a subproduselor animale. Construirea unui depozit cu temperatura controlata pentru membranele naturale, marirea portofoliului de produse sarate, tubate, ambalarea membranelor de porc, oaie sau vita intr-o maniera similara cu modul in care sunt prezentate si vandute in Germania, toate acestea vor conduce spre materializarea intentiei noastre de a ne dubla volumele de vanzari de membrane naturale pe piata din Romania, in urmatorii trei ani, a declarat Johan Mari Schouten, presedinte DARIMEX International.

Acesta a vorbit despre evolutia companiei si planurile de dezvoltare in Romania, in cadrul unui interviu acordat revistei INDUSTRIA CARNII.RO si publicat in editia cu numarul 55.


Poti fi interesat si de