Dana Tanase, ARC: Consumatorul prefera din ce in ce mai mult produsele fresh

Dana Tanase, ARC: Consumatorul prefera din ce in ce mai mult produsele fresh


Preferintele consumatorilor romani au inceput sa se schimbe usor-usor. Dana Tanase, directorul executiv al Asociatiei Romane a Carnii (ARC), a observat tendinta de a consuma tot mai mult produse proaspete.

tendinta carne proaspataPreferintele consumatorilor romani au inceput sa se schimbe usor-usor. Dana Tanase, directorul executiv al Asociatiei Romane a Carnii (ARC), a observat tendinta de a consuma tot mai mult produse proaspete.


Consumatorul roman prefera din ce in ce mai mult produsele fresh. Se constata o crestere sustinuta a consumului de carne refrigerata de pasare. Astfel, consumul de carne neprocesata a crescut in primul trimestru al anului 2017 cu 5,27% fata de trimestrul I al anului 2016, in special ca urmare a consumului de carne de pasare refrigerata. In ceea ce priveste produsele in carne, consumatoul roman, pe langa produsele fierte, fierte si afumate, prefera din ce in ce mai mult pe cele din gama premium, cruduscate, spune Dana Tanase.


Poti fi interesat si de